Artmoney

Alternativ valuta og en god investering

Hvorfor nøjes med kedelige ens papir-pengesedler, når man nu kan få unikke ArtMoney i mange forskellige design og materialer?!

Engang havde man sikkerhed for sin papirvaluta i nationalbankens beholdning af guld; men i dag er pengesedler ikke mere værd, end det papir, som de er skrevet på… hvis banken skulle bryde sammen. Og så er det ikke engang noget særlig kønt papir… med den samme tegning på alle papirlapperne. Hvor kedeligt!

Gennem BIAM (Bank of International Art Money) udsteder kunstnere verden over deres egne unikke pengesedler, Art Money, med sikkerhed i kunstnerens egen beholdning af kunstværker. Skulle valutaen miste bytteværdi… så har man stadig et originalt kunstværk i sin besiddelse!

Hver Art Money er et originalt værk på 12 x 18 cm forsynet med løbenummer og udstedelsesår samt kunstnerens underskrift.

En Art Money svarer til 200 kr. (27 Euro) i udstedelsesåret og stiger i værdi med 5 Euro hvert år, indtil max. værdien på 57 Euro nås efter 7 år. Herefter beholder den denne værdi.

Art Money accepteres som betalingsmiddel for op til 50% af varens pris af mere end 500 kunstnere samt i udvalgte butikker, cafeer, overnatningssteder m.m. over hele verden (se listen på www.art-money.org).

Her nedenunder kan du se eksempler på mine Artmoney. De er til salg. Kontakt mig, hvis der er et du er interesseret i.

[album id=8 template=extend]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *