Om Hanne

Hanne Christine Gottlieb

Født 1962
Hejrebakken 32
3500 Værløse

Mobil 40 25 67 13

Jeg har lavet en lille præsentation, der hedder TIT I SKOVEN. Den fortæller kort om mig og hvad det er jeg tilbyder. Den er i formatet .pdf og fylder en A4. Du kan hente den her.

Jeg hedder Hanne Christine Gottlieb. Jeg er uddannet tandteknikker og har malet i 30 år. I 1999 syntes jeg at tænderne var for små at udfolde sig på og forlod faget. Kærligheden til de små detaljer har jeg beholdt og den kan man genfinde i mange af mine finurlige billeder. Jeg er selvlært maler og har modtaget undervisning hos Lene Hahne, hos Ole Hedvig og hos Bjørn Ignatius Øckenholt.

Mine billeder er meget farverige og fantasifulde, de indeholder mængder af dyr og menneskelige figurer i kommunikation med hinanden. I billederne præsenteres vi for en drømmeagtig verden hvor der ikke findes regler og logik. Vores egen kreativitet ”leger” med, når vi bliver draget ind i billedet hvor farverne og figurerne indbyder vores fantasi til at skabe historierne. Der kan være mange historier i et enkelt billede, som åbenbarer sig for os mens vi kigger.

Man bliver aldrig helt færdig med at gå på opdagelse i billederne, og selv flere år efter et billede er malet færdigt kan der springe en ny figur frem fra lærredet og fortælle en historie. ”Det er jo ikke billederne der forandrer sig” siger Hanne, det må jo være vores måde at se på, i går fik jeg øje på et ny figur i et billede, som jeg har haft hængende i flere år.

”Billederne maler næsten sig selv, jo mindre jeg blander mig med det jeg ved om farvelære, og min mening om hvad jeg syntes er pænt eller moderne, jo bedre bliver billederne.” siger Hanne Gottlieb, egentlig slapper jeg bare af og giver efter for mine impulser. Nogen farver vil males vertikalt og hidsigt andre vil flyde henover lærredet som bølger og så er der dem der vil tværes ud og andre vil klaskes på. Farverne repræsenterer alle følelser, og de skal have god plads. Det er altid spændende for mig at se hvad mine impulser efterlader som oplæg, at arbejde med.

Børn og andre mennesker med fantasien i behold, oplever at deres egen kreativitet bliver aktiveret ved at se på billederne. Jo mere åben beskueren er for at begive sig på rejse i billederne jo flere oplevelser får man, det kan betale sig at se billederne tæt på lade sig begejstre over detaljerne i billederne.

Billederne egner sig vældig godt til rum hvor der overvejende er mental aktivitet f.eks. i opholdsrum, kontorer, mødelokaler og venteværelser.

Ønsker du at vide mere?
Her kan du se en side med mine Kunstneriske Aktiviteter og Udstillinger. Du kan også hente en side her (.pdf) og printe den ud. Har du nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *