Teambuilding

En kreativ proces, fra vision til maleri

Mennesker er kreative og det er utroligt hvad vi kan få adgang til af information fra vores underbevidsthed,  når vi lader den kreative side få lov til at udfolde sig.

Med pensel, maling og lærred vil teamet skabe et billede af en nuværende eller ønsket tilstand.

Hane christine Gottlieb guider deltagerne  igennem en visualiserings proces,der enten tager udgangspunkt i en nuværende tilstand, som skal annerkendes, eller en ønsket tilstand, som skal opnås. I begge tilfælle er maleriet være et stærkt udtryk for fokuseret energi.

Deltagerne bedes om at sidde afslappet og lytte med lukkede øjne.  Hane christine Gottlieb guider os igennem forskellige stadier af en visualisering, der åbner op for vores evne til at omsætte ord, tanker og følelser til former, farver og symboler.

Efter den 5 min korte visualiserings proces, har deltagerne omsat deres tanker og følelser til farver, former og symboler.

Oplevelsen fra visualiseringen bliver udgangspunkt for hvad der skal males. efter alle er hørt lægges en plan for billedet,så det til slut fremstår som et samlet udtryk for teamets oplevelse.

Når maleriet er færdigt vil vi sammen analysere det.

Det kan ske at der undervejs i maleprocessen kommer ekstra indsigter, som det er godt at sætte ord på.

Maleriet kan hænges op hvor teamet færdes og dagligt minde om en positiv fælles oplevelse og samtidig signalere virksomhedens medarbejderes engagement, visioner og ressourcer.

Med denne proces kan alle blive inspireret, og os der er inspireret har noget på hjertet, og os der har noget på hjertet, har brug for at udtrykke os, og os der har brug for at udtrykke os, har brug for pensel , lærred, og maling – fordi et billede kan sige mere en tusinde ord.

Jeg glæder mig til at give netop dit team denne oplevelse.

Hvis teamet er stort kan det deles op i grupper med 4 -6 i hver, som laver hvert sit maleri.

Bestil en team event

Kærlig hilsen HAnne Christine Gottlieb

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *